Om Seeba

SEEBA grundades 2010 och har sen dess stöttat entusiastiska och drivna affärsledare på vägen mot en hållbar tillväxt och utveckling av deras företag, organisationer eller verksamheter.

Vi är passionerade i det vi gör och agerar snarare som affärspartners än rådgivare. Det är anledningen till att vi endast involverar oss i projekt som vi verkligen tror på, oavsett om det handlar om välkända och marknadsledande företag i Sverige eller mindre ‘up and coming’ med stor potential.

Det händer ofta att våra kunders behov och utmaningar kräver att vi kombinerar våra kompetenser och erfarenheter inom olika discipliner för att få fram den bästa helhetslösningen. Det är därför Seeba erbjuder en holistisk och omfattande modell, unik för sin bransch, som innehåller särskilda kunskaper, resurser och verktyg, framtagna av vårt kompetenta och framåttänkande expertteam.

Du anlitar SEEBA om du vill starta, utveckla, eller få din verksamhet att växa. Oavsett om du kommer från den privata eller den offentliga sektorn kommer vi att stödja dig och din affärsverksamhet. Har du frågor eller funderingar? – Kontakta oss så bjuder vi på en fika!

Vi är din affärspartner

Våra värdeord

Kvalitet

Vi kompromissar aldrig med kvalitet. SEEBA kvalitetssäkrar hela processen från ax till limpa. Kvalitet genomsyrar även de verktyg som överlämnas till våra kunder. Alla projekt följs upp efter leverans för att säkerställa att de levererar resultat. Vi sätter alltid vår ambitionsnivå högt för att komma med effektiva, innovativa och inspirerande lösningar. Denna attityd förväntar vi oss av våra kunder också.

Effektivitet

Vi har alltid ett affärskritiskt tankesätt i allt vi gör. Vi ser varje delmoment som ett projekt som måste nå uppsatta mål. Alla verksamheter som drivs med passion och målmedvetenhet borde ha råd att satsa på att lyckas, man får inte vara dumsnål. Vi har byggt upp en effektiv affärsplattform som är anpassad för vårt kundsegment och kan därför erbjuda en prisvärd lösning. Effektivitet genomsyrar våra anställda, partners och de verktyg vi använder.

Engagemang

Vår arbetsfilosofi är att först ta tid och lyssna på kundernas behov och utmaningar för att sätta oss in i verksamheten och etablera en relation som innehåller öppenhet och förpliktelse. För oss är engagemanget väldigt viktigt och vi värdesätter denna egenskap hos våra medarbetare, men även våra kunder. Det är svårt att nå resultat om båda sidor inte är fullt engagerade i projektet. Vi på SEEBA ger alltid det lilla extra.

Målmedvetenhet

Vi är kompromisslösa när det handlar om att leverera resultat. Därför använder vi oss utav alla våra resurser för att kunna producera smarta och hållbara lösningar. Detta har hjälpt oss att etablera långsiktiga relationer med våra kunder som har ett stort förtroende i det vi gör. Vi förstår vad som är viktigt för våra kunder, därför finns vi med under hela processen, före, under och efter. Ditt mål blir vårt mål. 

Grundarna

SEEBA grundades av Zlatan Bajric och Adnan Berberovic som genom åren har etablerat sig som framstående entreprenörer och belönats med flertal utmärkelser för sitt sätt att lösa problem och skapa mervärde för kunderna. Veckans Affärer – En av årets supertalanger, Anders Wall – Årets Entreprenör, för att nämna några utmärkelser vi är extra stolta utöver.

 

Zlatan och Adnan har alltid strävat efter att göra en positiv skillnad och göra det enklare, roligare samt mer lönsamt för individer att driva företag och organisationer. Det var därför dessa två bestämde sig för att kombinera deras kunskaper, upplevelser och erfarenheter och starta Seeba för att stödja, förstärka och möjliggöra för andra verksamheter att bearbeta samma utmaningar som de själva har gått igenom.

Adnan Berberovic

Senior Partner

Zlatan Bajric

Senior Partner

SEEBA Insights

Nyheter Is Your Business Idea Good Enough?

Hur stark är din affärsidé?

Trots alla innovativa affärsidéer är det en pågående kamp att skilja de bra från de mindre bra och att förstå hur man formulerar sitt koncept till partners, investerare och kunder. Som en följd av detta misslyckas många nya företag med nya tjänster och produkter. Det som ofta saknas är att veta vad man ska fråga…

Read more
AffärsutvecklingDigitaliseringNyheter Why Do Digital Transformations Fail?

Varför misslyckas företag i den digitala övergången?

Digitalisering har varit ett hett ämne under en längre period och är idag en stor del i de flesta företag. Har ditt företag lyckats ta hänsyn till omfattningen av vad som faktiskt behövs för en lyckad omvandling? Forskning från McKinsey & Company visar att investeringar inom digitalisering, såsom ny teknik, ofta uppfattas negativt inom företagen.…

Read more
Nyheter

Lanseringen av Community Development Investments System i Armenien

Den 11 maj 2018 vid Gyumri Technology Center ”Förstärkning av nuvarande och framtida program för sysselsättning och egenföretagande genom ett hållbart värdekedjesystem lett av byrån för migrationsresurser och lokala arbetsförmedlingscentraler” lanserades IT-plattformen iMigrantArmenia.EU och projektet Community development investments system (CDIS). Plattformen presenterades av projektledaren Per Lindberg, chef för arbetskraftsmigration inom statens arbetsförmedling RA Gagik Torosyan,…

Read more